Pazar, Ekim 01, 2006

Bakın, poz verdim :)


Merhaba,

Bu resimde 26 haftalığım, dikkatli bakarsanız yan profilimi görebilirsiniz :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili nehircim,
dogdugunda tanısacagın eren abin eger kız olsaydı adı nehir olacaktı.
Fakat şimdi seni kendi bebegimiz gibi heyecanla bekliyoruz.
Umarım yatacagın beşik sana şans getirir,cok mutlu ve saglıklı bir hayatın olur.
mutlu akar

Çakıl' Mom! dedi ki...

Mutlu teyze,

Öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim. Fakat ben Eren'e abi demek istemiyorum, annem dedi ki çok yakışıklıymış ne olur ne olmaz dilimi "abi" diye alıştırmayayım :)
Gerçi beşik kardeşiyiz ama olsun.
Yakında görüşmek üzere....

Çakıl :)

Adsız dedi ki...

Güzel kızım, Çakılım,

Profilinden görüldüğü kadarıyla güzel burnun güzel annenin güzel burnuna benziyor.Güzel olacağına emin olduğum gözlerinin babanın gözleri gibi mavi mavi bakması olasılığı da gerçekleşirse 2020 yıllarının genç delikanlılarının vay haline...

Geleceğin dünya, şu anda oldduğun yerden daha güzel...Daha geniş ve çoğu zaman daha kuru:))Burda her renk var...Senin güzelliğin, saflığın eminimki buraları daha da güzelleştirecek..

Hep mutlu ol bitanem...

Çağla Teyzen

Çakıl' Mom! dedi ki...

Çağla teyze,

Mesajını okuyunca gelmek için daha da heyecanlandım. Babam dedi ki, annemle sen biraraya geldiğinizde konuşmalarınızı anlamazmışım, siz başka bir şeyce konuşuyormuşsunuz.
Ama merak etme kısa sürede seni de katarlar finduk sepetine :) dedi. İyice meraklandım.
Belki sana doğum günü sürprizi yaparım.
Görüşmek üzere

Çakıl

Adsız dedi ki...

Merhaba güzel kız, merhaba minik bebek ;

Seni uzun zamandır heyecanla ve merakla bekliyoruz. Annenle bir masanın başında oturup, oyy bir bebek olsa da sevsek dediğimiz günler sanki dün gibi. Bak şimdi bebekler geldi geliyor, bizde kollarımızı açtık bekliyoruz. Herşey o kadar güzel ki umarım ömrün boyunca güzellikler, şans ve mutluluk hep seninle olur. Sende bizimle olursun. Beklerken ve dakikaları sayarken yavaşlasa da aslında çook çabuk geçiyor zaman. Daha dün yoktun şimdi ise bir çok hayatı kendine bağladın. Aramızda kalsın ama mini mini elbiselerin, piti piti papuçların var, odan hazır, beşiğin seni bekliyor. Sağlıkla gel, gel güzel kızım.

Teyzen Sibel ...
(çok iyi bir teyze olucam sana söz)

Adsız dedi ki...

Şeker kız Nehir, inat etmişsin bayramda gelmiycekmişsin. Olsun hayırlısıyla gelde;biz seni büyük bir özlemle bekliyoruz.Seni her halinle şimdiden çok seviyoruz. Ha unutmadan artık babannenlere giderken arkada yalnız oturmuycam; minik bir arkadaşım olacak,mis kokulu bir cennet kuşu.Oya Halan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin