Çarşamba, Mart 25, 2009

işler güçler


çok meşgulüm bu aralar
mutfaktan çıkamıyorum öyle çok iş var
her alınanı yıkıyorum
tek tek yıkayıp başka bir kaba koyuyorum
sonra kendi kendime konuşuyorum
oldu mu, olmadı :( gene yıkayalım
boşaltıp yeniden yıkıyorum
portakallar, elmalar
hatta bazen makarnalar :)

7 yorum:

Ela'nın günlüğü dedi ki...

kolay gelsin çakıl abla:)
işin zor ev işleri bitmez

Adsız dedi ki...

önlüğünü severim ben senin :) annesinin özenli bebeği belli ki, her fotoğraf her etkinlik her kıyafet düşünülmüş seçilmiş.
özenle yaratılmış her detayına dikkat edilmiş bir hayat sunuyorlar sana, şanslısın minik çakıl. bizim de sanal gözbebeğimizsin :) babam (79 yaşında) her akşam bana ve eşime bizim torun çakıl nerde o ne zaman gelecek diyor, bambam da olur diyor :)

Çakıl' Mom! dedi ki...

-elamın annesi,
kıyı kıyı yapıyor işte :)

- güler
evet doğru söylüyor dede, sanal torunlarla oyalamayın onu, nerde sizin çakıl, bambam :)

sevgiler

Sen Gelince dedi ki...

Çakıl hanım çok hamarat anlaşıldı:) Umarım bizimki de aynı yoldan gider:) Çok şeker maşallah... Bloğa tesadüfen rastladım bugün. Çok güzel resimler:)

Adsız dedi ki...

Çok sevgili Çakıl :) küçük planımızı uyguladığın için teşekkürler işe yaradı sesine renk geldi Nunu'nun. Artık sana borçlandım sen de herhangi bişey için yardıma ihtiyacın olursa ki çok sevgili annen ve baban senin her türlü ihtiyacını gideriyorlar, harika bir şekilde seni yetiştiriyorlar ama yine de ufacık da olsa yardım istersen Nunu'yla bana ulaşabilirsin :) kendine çok iyi bak...

Sevgiler,
Mehmet

Çakıl' Mom! dedi ki...

mehmet
çakıl gerçekten nunu'yu aradı, ama "nunu bol şans" diyeceğine "nunu bol şans nerde" dedi, bu durum nunu'yu daha fazla efkarlandırdı, "ya evet nerde bol şans zaten bende şans nerde" vs diyerek daha da dibe dalacakken neyse ki çakıl "çok özledim sen bize gel" filan diyerek toparladı :) sevgiler.

Çakıl' Mom! dedi ki...

nilsu'nun annesi,
sorma ne hamarat, tek tek kesatene yıkamak olsun, elma armut yıkamak olsun varsa yıkanacak ama böyle defalarca yıkanıp kırklanacak bir şeyleriniz yollayın :)
sevgiler

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin