Pazar, Ağustos 09, 2009

ilk kreş günü

bugün ilk kreş günüm
artık haftada iki gün kendi yaşıtlarımla oynayabilmek için kreşe gideceğim
sevinçli, endişeli ve küçüğüüüüm çook küçük :)

10 yorum:

serap ablacık dedi ki...

şimdi okullu olduk,
sınıfları doldurduk.
sevinçliyiz hepimiz,
yaşasın okulumuz.

Çakıl'ım, bir nevi okul hayatı sayılır başladığın ve en keyiflisidir. Tadını çıkar. Çok sev arkadaşlarını, paylaş, gönlünü aç onlara. Hayatta da hep güzel dostlar bulsun seni.

Serap abla bugün çok duygusal :)

Çakıl' Mom! dedi ki...

ben de çok duygusalım bugün :(

Oya Hala dedi ki...

İlk kreş günün hayırlı olsun Çakılcım. Okula ilk başlayan çocuklara hep çok acımışımdır sana da içten içe içim burkulurken birde annenin sitesine baktım ki içimin acıması azaldı:)En kısa zamanda uyum sağlamanı dilerken seni çoook öpüyorum.

Çakıl' Mom! dedi ki...

oya ablacım, o kadar hevesli ki okula gitmeye görmelisin. çakıl'ın deyimiyle "çocuk arkadaşlar"ı var orda, yavrumun şimdiye kadar hep büyük arkadaşları oldu :) çocuk arkadaşlara uyum sağlaması gerek şimdi ve hızla başaracak gibi duruyor.

HamaratDiva dedi ki...

hayırlı olsun okul hayatınız :)

Çakıl' Mom! dedi ki...

enhar'cım saol, çakıl okul çantasını da taktı ya, daha ne diyeyim :)

Adsız dedi ki...

sevgili cakılın annesi,
okul seciminizi nasil yaptiniz zor iş gercekten??
sizden bu konuyla ilgili bir yazı bekliyorum :)
sevgiler,
Nurhayat

Çakıl' Mom! dedi ki...

nurhayat, aslında burası görüştüğüm ilk kreş. Dikkat ettiğim şey çakılın bakıcısının elinden tutup yürüyerek gidip gelebilmesiydi. Sırf bu yüzden eski siteme geri taşındım, sitenin içinde 7 tane kreş var, bize en yakın olanına gittim, gayet güzel göründü. Tek beklentim çakıl'ın oyun oynayabileceği çocuklar olmasıydı aslında, şimdilik haftada iki-üç gün keyfine göre gidiyor. Yemek ve uyku saatlerinde eve geliyor. Full kreşe gönderecek olsam ilk dikkat edeceğim şey yemek programı olurdu, çocuklara kahvaltıda nesquik, nutella ikindide poğaça, kek vs yediriyorlar. Şimdilik bu konuyla ilgilenmiyorum ama sağlıklı bir beslenme programı olan kreş bulmak çok önemli.

Adsız dedi ki...

gercekten yemek programı onemli,aslında hem bakıcı hem kres mantıklı geliyor. biraz masraflı olsa da :( yemek ve uyku saatlerinde eve gelmesi iyi bir sey.
nurhayat

Çakıl' Mom! dedi ki...

bu seneyi böyle planladık, gönül ister ki her zaman ikisi bir arada olsun, hiç bir zaman annem işten gelecek de beni alacak diye beklemek zorunda olmasın. ya da sabah kan uykudan kalkması gerekmesin ne zaman uyanırsa o zaman kreşine gitsin. Mümkün mü, çook zor :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin