Çarşamba, Kasım 02, 2011

peace!


4 yorum:

@hadisendedik dedi ki...

merhaba bu güzel bloğu yeni keşfettim :) 6. doğumgününe hazırlanan kızım sizin orman perisine bayıldııı..başka bir sürü elbise modeli gösterdim ama kesin kararını verdi bundan istiyor..rica etsem perinin eteğini nasıl yaptığınızı anlatablir misiniz?

Çakıl' Mom! dedi ki...

merhaba, çok geç yanıtlıyorum çok özür dilerim. buralardan epey uzak kaldım son dönem. perinin eteğini tarif edeyim mi çok mu geç? en basit anlatımıyla renk renk şerit şerit kesip renkleri karıştırıp üst üste koyduğum tülleri kalın bir lastiğe düğümledim. Geç değilse anlatırım detaylı haber verin. tekrar üzgünüm

@hadisendedik dedi ki...

tekrar merhaba hiç geç kalmadınız :) henüz 1 ay var doğumgünümüze bu yöntemi biliyorum ama sizin etek çok kabarık ve şık olmuş başka türlü yaptınız sanmıştım eğer düğümleyerek ise çok kolay ve şık olmuş.. ama benim maymun iştahlı kızım fikrini değiştirdi sindrella kostümü istiyor tasarlıyoruz dikicez bakalım becerebillicek miyiz.. bir soru daha organze tül galiba malzeme onları kesince kenarlarından atmadı mı?

Çakıl' Mom! dedi ki...

selam,
çünkü şeritler üstüste 12-14 kattan oluşuyor. düğümleyince de iki kat oluyor o yüzden epey kabarık oluyor.
organze tül de var aralarda kafes tül de var, kafes daha güzel kabarıyor. ikisi de atmıyor. ,iyi eğlenceler şimdiden nice senelere.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin