Çarşamba, Haziran 24, 2009

spa mı güzel sıpa mı :)

burası bördübet'in spa girişi, fotoğraf da benim masaj sonrası halim :P

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle minik çakıl güzel... Merhaba, blogunuzu zaman zaman takip ediyorum. Tabi bu takibimde aynı yaşlarda bir kız çocuğuna sahip olmamın payı büyük.Şu sıralar tatil yeri bulma arayışındayım ve sizin de çocuğunuzla bir tatil deneyimi yaşadığınızı gördüm. Bördübet ve hisarönü golden key otellerini tavsiye eder misiniz? ya da hangisini tavsiye edersiniz öğrenmek isterim. klasik anne pimpirikliği işte, çocuklar rahat eder mi? vs.vs. çoook teşekkürler ve ankara'dan sevgiler.

Çakıl' Mom! dedi ki...

golden key hisarönünü kesinlikle tavsiye derim, bördübet çocuklara ilk bakışta daha eğlenceli gibi görünse de aslında zor. İlk gün kuğular, ördekler, tavşanlar, minik hayvanat bahçesi vs çok sevimli geliyor ama sonuçta burası deniz kenarında değil nehir kıyısında. deniz için çok yakınlarındaki adaya tekneyle götürüyorlar. Gerçi tekne emre amede bekliyor, odada bir şey unuttum deseniz hemen dönerler ama yine de odanın dibinde olmak gibi değil. hisarönü denize sıfır, odaları çok kullanışlı biz villaların üst katlarında iki yatak odası ve bir oturma odası olan odalarda kaldık, verandası vs gayet keyifliydi. bördübetin odaları daha küçük. sevgiler.

Adsız dedi ki...

tavsiyeler için çok teşekkürler, o zaman bördübet için karı-koca başbaşa bi kaçamak planlamak gerek :)

Çakıl' Mom! dedi ki...

ben de onu diyecektim aslında da lafı dolandırıyordum :) tam isabet!

Elif dedi ki...

Merhaba

Bugün tanıştım Çakıl'la ve sizinle :) Biz de 3-4 sene önce gitmiştim Bördübet'e ve şimdi Temmuz için araştırma peşindeyiz, Hisarönü kulağa güzel geldi, teşekkürler :)

Cakil's Mom! dedi ki...

elif, memnun olduk biz de :)hisarönü gayet keyifli diyorum, tatil diyorum, gene diyorum, ne olur ki yaz boyu tatil yapsak :))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin